Hogyan lehet manapság hitelesnek maradni?

Az alábbi kérdés érkezett hozzánk legtöbbször:
„X alkalmazottunk van, ezzel foglalkozunk, mire lenne az én cégemnek ezekből szüksége?”

Azért alakítottuk ki a csomagot és azért kínáljuk ennyire kedvező áron, hogy ezt a kérdést feleslegessé tegyük.

Máshol 60.000 Ft-ért jó esetben egy kockázatértékelést kap, nálunk egy teljes csomagot. És kockázatértékelés biztosan kell!

Minden cégnek, akinek van legalább egy fő alkalmazottja, szüksége van kockázatértékelésre, munkavédelmi oktatásra, tananyagra, tűzvédelmi oktatásra, tananyagra, és még néhány dologra. Ezt 100.000-150.000 Ft alatt általában nem kapja meg, még ha csak egy fős cége van, akkor sem.

Régóta vagyunk a szakmában és nem szeretünk félmunkát végezni. Ha már kimegyünk egy helyre, felmérünk mindent, szeretnénk kiadni a kezünkből rendes, alapos, korrekt munkát.

Azt is megértjük, hogy az ügyfél mérlegel: “Ez még húszezer forint, ha kérem. Kell ez nekem? Nem kell ez nekem?” Lehet, hogy a munkavédelmis elmondja, hogy kell, de hát ő azért mondja, mert el akarja adni, azért is pénzt kap – nem tud hiteles lenni ebben a helyzetben. Ilyen esetben úgy megyünk el, hogy valami hiányzik, és ha megbüntetik az ügyfelet, pláne ha egy baleset lesz, akkor mi hibásnak fogjuk érezni magunkat, akkor is, ha az ügyfél nem kérte. Ez senkinek sem jó.

Úgy döntöttünk, hogy olyan árat adunk, amiért máshol csak a minimumot kapná meg, és mi bevállaljuk a teljes szolgáltatást. Ha a díjunk egy nagyon alacsony fix ár, és akkor azt mondjuk, hogy valamire márpedig szükség van, és benne van a csomagban, nincs felára, akkor már hitelesek leszünk.

Tehát rendelje meg a csomagot és legyen nyugodt, minden benne lesz, amire szüksége van és egy fillért sem dob ki, mert a legtöbb helyen a minimumot sem kapná meg ennyiből.